קיפוזיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

17/03/2007 | 13:26 | מאת: איתי

שלום יש לי קיפוזיס קלה . אני בן 16 ורציתי לשאול אני משחק כדורגל וקורה שאני מבקיע שערים אז אתה יודע חוגגים כשמכניסים שערים אז חבר שלי תמיד קופץ עליי יותר נכון קפץ איזה 10 פעם למשך 3 שניות ורציתי לשאול האם זה מחמיר תקיפוזיס כי אמתרי לו להפסיק ומתחילת ההשנה יותר נכון לפני תחילת השנה של הלימודים הוא הפסיק רציתי לדעת האם זה החמיר תקיפוזיס?

17/03/2007 | 18:18 | מאת: ליאור שניאור

איתי הכל בסדר, הרגע!! :)) יחד עם זאת, שמור על הגוף שלך ושלא יטפסו עליך יותר מידי חברים :)) ליאור

מנהל פורום פילאטיס