פילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

22/10/2006 | 09:55 | מאת: ורוניקה

שלום, האם 3 שעות שבועיות של פילאטיס מוריד שומנים ומצמצם היקפים וניתן לראות תוצאות תוך שבועיים? האם פילאטיס עדיף מספינינג בהשגת תוצאות אלו?

25/10/2006 | 23:20 | מאת: ליאור שניאור

שלום, פילאטיס אינו עדיף מספינינג בנושא זה אך האמת היא שלא נערך מחקר לטווח ארוך הבודק לאורך שנים מה עדיף למטרה שרשמת ( הפחתת שומנים והצרת הקפים) . אולי בטווח הקצר ספינינג עדיף אך השאלה מה גורם עומסים מצטברים ונזקים יותר לאורך זמן במידה ואינו מבוצע כראוי ע"י מורה מוסמך... תרגול הפילאטיס 3 פעמים בשבוע יתרום למטרתך אך שלבי זאת עם תזונה נכונה ופעילות אירובית. בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס