Hyper extention

דיון מתוך פורום  פילאטיס

29/11/2010 | 23:22 | מאת: נעמי

שלום ליאור. אני יודעת שזהו פורום לפילאטיס מזרן, אולם שאלה לי: האם אנשים עם Hyper extention בברכיים יכולים לעשות מתיחה של שריר הגסטרוקנמיוס למשל על Rformer בתרגיל ה Calves/Prances (Tendon st'/ walking), עם/מבלי ליישר את הברך עד הסוף (לא נראה לי שתתבצע מתיחה אם הרגל לא ישרה לגמרי..)? תודות ויום טוב, נעמי

01/12/2010 | 12:55 | מאת: ליאור שניאור

נעמי שלום, האם פשיטת היתר בברכיים בעקבות מבנה אנטומי או שרירי(או שניהם)? בכל אופן, אין שום מניעה למתוח את השרירים הללו בתנאי שגם תמשיכי לחזקם. תמיד צריך ליצור איזון בין תנועתיות ליציבות המפרק. חג שמח ליאור

מנהל פורום פילאטיס