פילאטיס בהריון

דיון מתוך פורום  פילאטיס

14/11/2010 | 20:20 | מאת: אליענה

שלום. אני כבר שנה וחצי עושה פילאטיס פעמיים בשבוע. גיליתי שאני בהריון כנראה בשבוע 5. כיצד להמשיך את שגרת האימונים? אני כרגע לא עושה כפיפות בטן קדימה בגלל בקע קל שנשאר מניתוח קיסרי. המדריכה שלנו אינה בקיאה בתחום ההריון ועל כן אני אשמח לקבל הנחיות ממה כדאי להמנע כרגע ובעתיד, וכן למה לשים לב. תודה רבה!

15/11/2010 | 13:10 | מאת: ליאור שניאור

אליענה שלום, אנא צרי עמי קשר טלפוני לנייד: 0507932020 או במייל דרך האתר שלי: www.mshneor.co.il ואעזור לך כמיטב יכולתי וידיעתי. ליאור

מנהל פורום פילאטיס