כדור פילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

05/10/2010 | 17:01 | מאת: סיון

היי ליאור רציתי לדעת לאיזה בעיות/מוגבלויות אצל ילדים מומלץ להשתמש בכדור פילאטיס?

06/10/2010 | 15:09 | מאת: ליאור שניאור

סיון שלום רב, הכדור יכול לשמש אצל ילדים כדרך להעצמת תנועה מוטורית. הכדור כמשחק או כמדגיש טווח תנועה, לדוגמה לגלגל אותו כמה שיותר רחוק, לזרוק אותו כמו בבאולינג ועוד ועוד. האם יש לך ילד עם בעיה מסויימת, כי אז אוכל לסייע יותר בתשובתי. בברכה ליאור שניאור www.mshneor.co.il

06/10/2010 | 16:21 | מאת: סיון

הי ליאור תודה על התגובה המהירה...הסיבה שאני שואלת היא כי אני סטודנטית לעיצוב מוצר ואני עובדת על אובייקט המיישם את היכולות של הכדור פילאטיס(הצורך לייצב את עצמך והפעלת שרירים לא רצוניים ורצוניים גם יחד)אני רוצה לייעד את המוצר לילדים עם בעיות ספציפיות יותר שלהם מומלץ להשתמש בכדור (אם בעיות מוטוריות אז באלו בעיות מדובר?)לדוגמא האם יכול להתאים לילדים עם בעיות במערכת שיווי המשקל?או בעיות ביציבה או מחלות/מוגבלויות כאלו ואחרות... תודה רבה!!!

מנהל פורום פילאטיס