האם יש תרגילים מסויימים לחיזוק שרירי הגב

דיון מתוך פורום  פילאטיס

12/12/2009 | 18:42 | מאת: חגית ארגמן

הי חג חנוכה שמח אשמח לשמוע על תרגילים לחיזוק הגב, אני רוכבת באופניים אחת לשבוע כ- 15 ק"מ , שאני במצב מנוחה אני מרגישה קושי ליישר את הגב האם זה בגלל שאני פועל לא נכון באופניים? והאם יש תרגיל לחיזוק הגב?

24/12/2009 | 16:52 | מאת: ליאור שניאור

שלום חגית, אינני בטוח שחוסר יכולתך ליישר את הגב היא בגלל רכיבה חד פעמית בכל שבוע.אולי בשל עיסוקך ביומיום (פקידה? עובדת בנק?) בכל אופן, לבקשתך: התרגילים שאת צריכה לבצע הם תרגילי פשיטה של הגב, באנגלית- Back extension . נסי להיוועץ עם מדריך כושר לגבי סוג זה של תרגילים בכדי שינחה אותך באופן הנכון ביותר לביצוע התרגילים. בהצלחה ליאור

29/12/2009 | 21:26 | מאת: חגית ארגמן

תודה על התשובה למעשה אני מציירת וייתכן שביד שאני מציירת אני יוצרת עומס שגורם בנוסף כאבים וחולשה בגב אבל אשאל על התרגיל , ואנסה אותו הרבה תודה

מנהל פורום פילאטיס