בעיות גב

דיון מתוך פורום  פילאטיס

17/08/2009 | 15:53 | מאת: חן

אני מורה לפילאטיס וברצוני להתייעץ לגבי תלמידה שלי עם פריצת דיסק (לא חדש) שעברה דרך פיזיו' וכולי.הגיע אלי אחרי שנה,מתלוננת על קושי לשבת +כאבים בירך חיצונית(תחושה עצבית לא נעימה) בתרגיליי כפיפת בית חזה בכריעה עם רגל ישרה. השאלה היא-האם תוכל לשתף אותי בידע שלך לגבי מצבה הפיזיולוגי,בהיקש לנתונים שנתתי לך? תודה ויום טוב חן

25/08/2009 | 16:08 | מאת: ליאור שניאור

שלום חן מפנייתך התמונה הקלינית של אישה זו היא די ברורה ועונה על ההגדרות של פריצת דיסק. בתרגילי כפיפה לפנים הלחץ על הדיסק הבין חולייתי עולה ומכאן שגם כאבה מתגבר. עלייך ליצור מצב שבו את מחזקת את גופה של המתאמנת יותר בתרגילי פשיטה של הגו ובמנחים כמו עמידת שש. לגבי תרגילי הכפיפה בפילאטיס- עלייך לבחון תרגיל תרגיל ולראות כיצד הוא משפיע על המתאמנת שלך. אל תיכנסי לתרגילי רפרטואר מתקדמים ותהיי בבקשה מאוד קשובה לתלונות המתאמנת. אשמח להמשיך ולסייע לך בנושא בברכה ליאור שניאור

מנהל פורום פילאטיס