חיזוק

דיון מתוך פורום  פילאטיס

09/08/2009 | 18:13 | מאת: גדן

שלום איזה שרירים מחזיקים את האדם שיהיה זקוף ולא יטה קדימה בהליכה , ובעמידה? לא חשוב השמות כל כך , כמו איפה מוצא אותם ? ואיך מחזקם ?י שלא אראה כמו זקנים שהולכים שפוף . שמסתכלים מהצד רואים מאמצע הגב ומעלה מתחיל הכיפוף. תודה

10/08/2009 | 23:24 | מאת: ליאור שניאור

השרירים שהנך מחפש ושואל עליהם הם רבים ולא נמצאים רק בחלקו האחורי של הגב אלא גם בקדמתו.עליך להיכנס לחדר הכושר או למכון הפילאטיס הקרוב לביתך ולחקור את הנושא לעומק. בהצלחה בחקירה העצמית ליאור שניאור

מנהל פורום פילאטיס