שלום

דיון מתוך פורום  פילאטיס

02/08/2009 | 03:19 | מאת: kara

אני סובלת מכאבי גב תחתון,בעבודתי אני יושבת כ- 10 שעות ביום, מה שבטח לא מוסיף למצב,לפני כ- 4 חודשים פעם לשבועיים הלכתי לסנפלינג ועכשו 100 מטר הליכה להר עושה לי סבל,המליצו לי על פילאטיס מזרון,מה אתא אומר?

10/08/2009 | 23:16 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך אני ממליץ לך לבצע פעילות גופנית כלשהי ( לא רק פילאטיס) לפחות 2-3 פעמים בשבוע ולשלב פעילות אירובית (כמו הליכה) ופעילות שמטרתה לחזק אתץ שרירי הליבה. פעם בתקופה לבצע סנפלינג לא יפתור מצב שבו את נמצאת 10 שעות בים ישובה. בברכת בריאות טובה ליאור שניאור

מנהל פורום פילאטיס