פילאטיס או פלדנקרייז

דיון מתוך פורום  פילאטיס

18/01/2009 | 08:48 | מאת: רונית

אני בת 53. בריאה. סובלת מידי פעם מחוסר יציבות במעבר בין קימה מכסא נמוך לעמידה. לוקח לי דקה עד ליציבות ולפעמים צליעה של 5 דקות עד שמתייצבת בהליכה. הרופא טוען שאני בריאה ורק עלי לעשות.. ואינני זוכרת אם אמר- פילאטיס או פלדנקרייז.. מה עדיף ומה לדעתך המליץ הרופא?

31/01/2009 | 23:10 | מאת: ליאור שניאור

שלום את צריכה לנסות את שתיהשיטות ולבדוק מה יותר טוב לך לגופך וכו' ומה יותר "מדבר" אלייך. שתי השיטות מדהימות!! ליאור

08/02/2009 | 18:38 | מאת: שמואל

לפי התיאור הקצר - חד משמעית פלדנקרייז. הייתי מנסה בשלב ראשון טיפול אישי מה שנקרא FI אצל אחד המורים המוסמכים בשיטה. לאחר מכן אפשר רק תחזוקה שוטפת אחת לחודש.

מנהל פורום פילאטיס