הדרכת פילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

25/10/2008 | 00:10 | מאת: ליאת

היי, * אני מעוניינת ללמוד קורס הדרכת פילאטיס... (כרגע מדריכת אירובי/עיצוב) מעוניינת לקבל המלצות היכן מומלץ. אני מאיזור המרכז (ראשון-ת"א) אם מישהו מכיר את מכללת זינמן-המכללה בוינגייט (בראשון), אשמח לקבל המלצות. * מתעיניינת גם בלימודי תזונה- האם כדאי לעשות קורס תזונת ספורט או שזה קורס כללי מאוד שלא יתן מלבד ידע כללי? תודה

20/11/2008 | 23:22 | מאת: ליאור שניאור

שלום ליאת מכיוון אני מרצה גם במכללת וינגייט ובנוסף אני מכיר את המדריכות הטובות בארץ אינני יכול לענות לכאן או לכאן. ישנם הרבה מקומות טובים, ארשום כמה: סטודיו בי סטודיו רעות סטודיו תמר צחי דניאלה מלאך מכללת וינגייט- דליה מנטבר דרור רז פילאטיס פז פילאטיס- צפון ועוד רבים טובים .... בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס