חיטוב ומיצוק של הגוף

דיון מתוך פורום  פילאטיס

22/04/2018 | 14:15 | מאת: חיטוב

היי אני בחורה לא שמנה בכלל אך הגוף שלי חלש והשרירים שלי מאוד רכים , בנוסף יש לי צלוליט באיזור הישבן והירכיים , מה מומלץ?

היי אני מבינה שאת בחורה רזה , אך לא פרטת לי אם את עוסקת בפעילות גופנית או לא , על אענה כך: אם את עוסקת בפעילות גופנית שזה ממש חשוב , רצוי שתעבדי יותר על חיזוק הגוף והשרירים , פילאטיס היא אחת הפעילויות היותר מומלצות כאן , וחובה לצרץ תזונה תומכת שתתן לך את המענה , אם את עדיין לא התחלת בפילות גופנית , רצוי שתתחילי , כך גופך יתחזק , ייתחזקו השרירים , כמובן שצריך להקפיד על עבודה נכונה לאיזורים החשובים לך , ולצרף תזונה תומכת.

מנהל פורום פילאטיס