מעוניינת לרזות ולשמור על התוצאות לאורך זמן

דיון מתוך פורום  פילאטיס

19/03/2018 | 15:34 | מאת: מעוניינת לרזות

היי אני מעוניינת לרזות , ניסיתי הרבה דיאטות ונרשמתי לחדר כושר , והמשקל ירד קצת ועלה חזרה ואז שוב ירד ועלה , אני באמת לא יודעת מה יכול להיות יעיל כדי שסוף סוף אצליח לקבל שינוי משמעותי ולשמור עליו

היי כשאנחנו מתחילים תהליך של ירידה חשוב לבדוק מה הם אחוזי השומן ומה מסת השריר בגוף ולהתייחס לנתונים , את התזונה שמהווה עניין עיקרי בתהליך צריך להתאים באופן אישי על פי הנתונים,לגבי אימונים פילאטיס אכן תורם רבות לעיצוב וחיטוב הגוף , ועל מנת לשרוף שומן צריך להוסיף גם פעילות מאסיבית של כח ואירובי ואז התוצאות נראות לעין וניתן לשמור עליהן לאורך זמן .

מנהל פורום פילאטיס