פילאטיס ופיברומאלגיה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

20/12/2017 | 11:38 | מאת: סובלת מפיברומאלגיה

שלום, אני סובלת מכאבים בגוף כתוצאה מפיברומאלגיה האם פילאטיס יכול לעזור או להחמיר את המצב?

שלום רב , פיברומיאלגיה מאופיינת בכאבים שמתפרצים לעיתים באיזורים שונים בגוף , וכאבים "שקטים" שקיימים באופן כרוני , אחד הדברים החשובים על מנת לשפר איכות חיים אצל מי שסובל מתסמין זה הו פעילות גופנית מתונה ומתואמת . פילאטיס במקרה כזה מחזק את הגוף ומוריד משמעותית את רמת הכאבים ואת תכיפות התפרצויות של כאבים מקומיים , כמובן שחייב להתאים רמת אימון באופן אישי ומקצועי לכל מתאמן , ועם הזמן אף להעלות את דרגת האימון הדרגתית .בברכת איכות חיים ובריאות , מריאנה

מנהל פורום פילאטיס