ברך...

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/07/2009 | 09:13 | מאת: דנה ר.

שלום, אני בת 26, לפני כשנתיים "ננעלה" לי הברך ולאחר ארטרוסקופיה התברר שיש לי אוסטאוכונדריטיס דיסקנס. לאחר ארטרוסקפיה הברך השתחררה לאט לאט, אבל לפני שבוע הייתה לי עוד פעם "נעילה" קלה. הרופא אמר לי שאני צריכה ניתוח. פניתי לעוד כמה אורטופדים - הם ממליצים לא למהר. אבל הברך לא בסדר, וכנראה בעקבות כך גם הברך השנייה - אני בקושי עולה במדרגות, לא יכולה לשבת, לעמוד או ללכת זמן מה. אני בחורה צעירה, לא רוצה להיות נכה אבל גם פוחדת מדברים שיכלו להזיק לי כמו ניתוח. האם כדאי לבצע את הניתוח, איזה עוד פתרונות יש לבעיה, כמה זמן לקוח השיקום ומה סיכויי ההצלחה בדברים האלה? תודה

שלום דנה, לא הייתי ממליץ לך לרוץ לעשות ניתוח אנא קראי את התשובות שנתתי לנאוה ורונית, בברכה אלי נחום צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית