אנא עזרת המומחים.....מיואשת...כאב בברך מזה שנה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/07/2009 | 22:29 | מאת: סי

לפני שנה תוך כדי מפגש עם משקוף הדלת, נחבלתיבאצבע ברגל ולאחר יומים החלו להופיע כאבים בברך מאחור, שלא חלפו עד היום. אובחנה דלקת הרופא בקופ"ח אמר שכנראה סובבתי את הברך תוך כדי המפגש במשקוף. טופלתי באטופן הנפיחות חלפה אך הכאב לא חלף. לאחר 4 חודשים בצעתי מיפוי שהראה קליטה מוגברת בראש פיבולה. בצעתי ארטרוסקופיה בסוף פברואר-יצא תקין. עשיתי סיטי לפני שבועים - תקין אך הכאבים בברך הורגים אותי. נכון להיום אני לא יכולה לעלות או לרדת מדרגות , קיים קושי בכלל בכיפוף שלה. (לפני הניתוח רק היו כאבים ללא מגבלה בעליה או ירידה במדרגות....פיזיוטרפיה בעבר לא עזרה.. מה עושים כשכל הבדיקות תקינות והחולה.... אני בת 44 לא עוסקת בדרך כלל בספורט תודה

ישנם סיבות רבות לכאב ברכיים ועד שלא בודקים את הברכיים בדיקה מדוקדקת לא ניתן לתת לך תשובה רצינית, את יכולה לקרוא את התשובות שעניתי להקטור ונעמה, בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית