כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/06/2006 | 11:37 | מאת: שמואל

1. הנני סובל מבעיות ברכיים זה זמן רב ,וההבחנה הרפואית קובעת כי אכן מדובר בשחיקת סחוס מתקדמת ,ואף המליצו על החלפת מפרק הברך . 2. אני נמנע מלבצע ניתוח זה,ומנסה אלטרנטיבות שונות( דקור תוספי המזון הידועים, לייזר ,וכו"ו ) ודבר לא עזר . 3. האם בידכם תשובה אחרת לבעייתי , ומה הנסיון אשר נרכש אצלכם ,ומידת ההצלחה בנושא זה.

שמואל שלום רב! באמצעות שיטת CRT ניתן לחדש ולשקם את סחוסי הברכיים ולהפחית את רמת הכאב. ללא ניתוח כאב וסיכון, השיטה עובדת בעולם כ-12 שנה בהצלחה רבה ובארץ כ-6 שנים.באמצעות שיטת CRT במרפאתנו טופולו אין ספור אנשים עם בעייות ברכיים שונות ושחיקת סחוסים בהצלחה רבה. (במחקר שנערך באונ' הקלינית לאורטופדיה בהמבורג, הוכחה הצלחת השיטה בלמעלה מ-85% מהחולים בבניית סחוסים חדשים).

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית