כאבי ברכיים ושוקיים עזים!!!

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/03/2008 | 13:02 | מאת: אלונה

שלום רב לכולם ובעיקר למומחים, ראשית ברצוני לבקש מכל מי שקורא - אם שירשרתי את הודעתי במקום לא נכון או שיש פורום אחר שמתאים יותר - אנא עדכנו אותי, מכיוון שחשוב ודחוף לי מאד לקבל מענה. תודה רבה! שמי אלונה, בת 32. אני סובלת מכאבים עזים בברכיים מאז תקופת ההריון של בתי הראשונה (לידה רגילה, לפני 6 שנים). הכאבים בברכיים הולכים וחוזרים בתקופות. כאשר אני מקפלת את הרגליים - כשאני יושבת או ישנה: קשה לי מאוד ליישר את הרגליים וזה כרוך בכאבים עזים, אני לא יכולה להתכופף ולהרים משהו.. בימים האחרונים יש לי גם כאבי תופת באחורי השוק (כאב כאילו עומד להתפוצץ לי וריד)... לפני מספר שנים ביקרתי אצל ראומטולוג על רקע בעיה זו, והתשובה שניתנה לי היא שהוא לא רואה שום בעיה. אני אובדת עצות, ומרגישה שאין לי לאן לפנות - אנא המליצו לי לאיזה תחום מומחיות רפואית יש לפנות על מנת לקבל מענה ולא להיטרטר ללא מוצא בין רופאים שונים....

20/03/2008 | 14:54 | מאת: שמואל

לפי מה שתיארת יכול להיות שמדובר בקרע במיניסקוס אך ודאי הראומוטלוג עשה בדיקות כדי לאבחן זאת למרות שקרע במיניסקוס אפשר לאבחן רק בmri עם 98% דיוק או בארתורסקופיה עם 100% דיוק.מומלץ לפנות לאורתופד מומחה ברך.

שלום אלונה, ראשית ממליץ לך לפנות לאורטופד שיערוך בדיקות מקיפות במידה ולא יעזור לך ממליץ שתפני לכירופרקט. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית