דני

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

29/12/2007 | 19:25 | מאת: דני

אובחן אצלי מיניסקוס ברך מצילום mri והפיזיוטרפיסט נתן לי 3 תוכניות לחיזוק הרגל 1.לשים משקולת של 1 קילו ולהרים ב180 מעלות למשך רבע שעה לסירוגין 2.כריכת סרט גומי למתיחת הרגליים ולתהלך עם רגליים מתוחות 3.לעלות על כרית ספוגית עם אוויר ולהתנדנד מצד לצד לחיזוק השיוי משקל וגם ארוביקה האם אחד מהתרגילים הנ"ל יכול להזיק לברך עם מצבה המיוחד,והאם חיזוק השרירים ברגל ע"י התרגילים הנ"ל יאזן את המגבלה שלי עם המיניסקוס אגב אני הולך רגיל ואף מצליח לרוץ בבית על שטיח אחורה וקדימה ,אב ברחוב מוגבל בריצה

29/12/2007 | 19:37 | מאת: דני

שאלה נוספת האם השיטה שלך לגבי חידוש סחוסים עוזרת למיניסקוס קרוע בלי צורך בניתוח

באמצעות שיטת CRT אנו מטפלים לא רק בחידוש סחוסים אנו מטפלים בכל הבעיות האורטופדיות : המתודולוגייה הטיפולית של שיטת CRT מתייחסת על פי התפיסה המדעית המקובלת כיום בעולם הרפואה, לגוף המטופל כמכלול ,האפקט הטיפולי של שיטת CRT פועל על כל השרשרת הקינמטית של המפרקים ומאפשר טיפול בפגיעות ומחלות הכוללות מספר מפרקים ובמחלות כרונית הגורמות לחוסר יציבות,כאבים וסבל רב. מכשיר "האורלון סי"משפיעה על התאים הפגועים ועוזר למקום הפגוע להשתקם. למכשיר "האורלון סי" יש 127 תוכניות שונות ובעזרת שליחת התדר והתוכנית המתאימה אנו מטפלים בבעיה הספציפית של המטופל. אתה יכול לקרוא על שיטת CRT WWW.CRT .CO.IL שבוע מבורך אלי נחום

שבוע טוב דני, חיזוק השרירים והגידים יכולים בהחלט לשפר את מצב המינסקוס, חשוב לבדוק מעבר לחיזוק הברך האם יש בעיות אחרות ונוספות שמשפיעות על ההגבלות שלך. חשוב להבין שיש צורך לבדוק האם יש בעיות נוספות אצלך בגוף שמשפיעות על הברך כגון מפרקים לא מאוזנים וחוליות הגב שיכולות להשפיע על ההגבלה וכאב. לא רצוי לחזק את המפרקים והגידים במידה והמפרק לא מאוזן. לדוגמא כשהשרירים והגידים מוחזקים כשהמפרק של הברך לא במקומו אתה גורם נזק לכל אזור הברך. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית