תשישות וכאבי מפרקים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/06/2006 | 21:55 | מאת: דדד

דר' נחום שלום, אני בת 31 וסובלת בחודשיים האחרונים מתשישות, כאבי פרקים והשמנה (למרות ספורט ודיאטה שאני שומרת עליה). להלן תוצאות בדיקות דם שעשיתי לאחרונה: Lymphocytes 17.6% ESR 30 CRP 1 WBC 8.6 אשמח לשמוע את חוות דעתך בתודה מראש

רצוי לישלוח את כל בדיקות הדם כדי לקבל תשובה יותר מדוייקת. ממולץ לעשות בדיקה של בלוטת התריס. תשובה : מד"ר שוש נבון צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית