כף רגל ברך מפרק ירך כאבים צד שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/10/2016 | 21:31 | מאת: אור

אני מאמנת כושר. רצה רוכבת על אופניים ומרימה משקולות. מעבירה שיעורים דינמיים משולבים. סובלת מכאב חצור בכף הרגל בכריות בין 3-4 מרגיש נוראי קשה לדרוך בבוקר. מחמיר כל הזמן. שורף מאד. כמו לדרך על עצמות שמתפרקות לי ברגל כמו משהו חד. חום זרמים. לאחרונה מגיע גם לעקב שכואב מאד. ועכשיו גם ברך שמאל בכפיפה על רגל אחת. ומפרק הירך בעכוז תיכון שמאל גם ימין קצת כואב שמאל מאד מאד. דוקר שורף. בלחיצה נורא. מרגיש שזה במותן. דקירות חמות במרכז המפרק... אשמח לעצה ? עשיתי פיזותרפיה ואין הקלה רק החמרה. הפסקתי לרוץ לעת עתה. עושה כמה אימונים. משקולות. מדרגות.. תלוי בכאב..

שלום אור, הכאבים שאת מתארת מצביעים על שינויים שגורמים לשינויים ולחצים על המפרקים חוליות הגב העצבים גידים ושרירים. על ידי איזון השלד ניתן להבריא ולטפל בכאבים. כמובן שללא אבחון מדויק לא ניתן לומר במאה אחוז שזאת הבעיה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית