כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/12/2015 | 22:11 | מאת: מיכל

לאחר תאונת דרכים עם פגיעה של צליפת שוט וכאבי גב וצוואר התחילו בנוסף כאבים בברך שמאל בצילום רנטגן נראה נזק למניסקוס ושינויים ארתריטיים קלים בנתיים קיבלתי איבופן לשבועיים והמצב השתפר והגעתי למומחה ברכיים ששלח אותי לMRI והתוצאות שהרצועות שמורות וגם הגידים וכמות הנוזלים תקינה רק יש מוקד סחוסי גרמי קטן בפיקת הברך לכאורה הכל תקין אם כך מדוע ממשיכים הכאבים במיוחד בעליה במדרגות ובהליכה ושחייה מה פירוש המוקד הגרמי הזה? מה אני צריכה לעשות? לאתר הרגיל נבנה עי Get-Mobileנשלחתי למומחה ברכיים ששלח אותי לMRI

שלום מיכל, ישנם סיבות רבות לכאבי ברכיים שצילום ברך לא מספיקה לראות את כל הסיבות לכאב ברכיים. על מנת לאבחן את הבעיה יש צורך בנוסף לצילום לערוך בדיקה מקיפה מכף רגל עד ראש על מנת לאבחן את הסיבה או הגורם לכאב. מיכון שהברך נושאת את רוב משקלו של הגוף בעיות מרוחקות כגון בעיה בגב או בקרסול או שינויים בברך יכולים לגרום לכאב. על מנת לקרוא על שיטות טיפול ופתרון לבעייתך ממליץ להכנס לאתר CRT WWW.CRT.CO.IL בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית