כאבים ונפיחות בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

14/07/2015 | 17:16 | מאת: אמילי

הטכניקה: בוצעו סדרות סגיטלית עם דיכוי שומן. שלום רב, מלפני שנה הופיעה אצלי נפיחות בברך וגם כאבים עזים. לאט לאט כאבים עזים עברו אך נשארה הנפיחות וכאבים שחוזרים והולכים. בצילום וסיטי לא נמצאו ממצאים חריגים. להלן תומאות mri ברך ימין: התוויה קלינית: בירור כאבים. ממצאים: הודגמו אותות תקינים ממח העצם, ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס. הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. מודגם אות חריג הוריזונטלי בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי, אשר אינו מערב את המשטחים הפרקיים, כך שאינו מוגדר כקרע. המניסקוס הלטרלי מודגם תקין. המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית , ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית . לסיכום: ללא ממצא חריג משמעותי. האורתופד של קופת חולים אמר שיש לעשות בדיקה פולשנית בהרדמה כללית אחריה לא אוכל ללכת זמן מה ולא יודעים כמה זמן כי זה אינדיווידואלי. אשמח לקבל חוות דעת תודה

היי אמילי, פורום זה לא עוסק בפענוח תוצאות, את יכולה להכנס לאתר CRT WWW.CRT.CO.IL ולקרוא על פתרון בעיות בברכיים בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית