החלפת ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/05/2015 | 10:57 | מאת: נוימן בתשבע

אני מיועדת לניתוח להחלפת ברך ברגל ימין שם אין כבר סחוס ואני צולעת.גם רגל שמאל די בעייתית. אני מבקשת לדעת מה השיטה שלך וכיצד אפשר לפתור את הבעיה ללא ניתוח.

שלום בת שבע, שיטת CRT המרכז ברפואי לחידוש התא, מתמחה בשיקום ברכיים וסחוסים ללא ניתוח, הטיפול מתחלק לכמה שלבים, שלב ראשון. איבחון ובדיקה מקיפה מכף רגל עד ראש על מנת לזהות את הבעיה או הבעיות שמשפיעות על הכאב בברך לעיתים הבעיה בברך מושפעת ממקום מרוחק כגון חוליות הגב, אגן קרסול וכו' שלב שני טיפול כירפורקטיקה עדינה ושיטות נוספות להסרת הלחץ מהמפרקים ואיזון עמוד השידרה, שלב שלישי חיבור למכשירי CRT מגרמניה המיועדים לטפל בבעיה שאובחנה. שלב רביעי לימוד המטופל תרגילים שיש לבצע בבית. חשוב להדגיש שבמידה ואין סחוס בברך הטיפול יכול לגרום בהקלת הכאב אך לא בבניית הסחוס, בברך שיש עדין סחוס ניתן לשקם את הברך ולחסוך ניתוח עתידי. בברכה אלי נחום כירופרקטיקה עדינה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית