קרע MCL

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

22/04/2015 | 07:49 | מאת: ערן

שלום . לאחר שסובבתי את הברך לפני כחודש במשחק כדורגל שכונתי, הופנתי לmri והממצאים הם. קרע "כמעט בעובי מלא" לרצועת mcl במרכז הרצועה. הבנתי מכול המומחים שהתייעצתי איתם שרצועה זו מחלימה עם הזמן וטיפול שמרני ופזיוטרפיה. האם באמת הרצועה מתאחה ואוכל לחזור לשחק כדורגל ברמת 100% כח? האם תחושת הרפיון שיש לי בצד הפנימי של הרגל תיעלם ? כרגע אין כאבים והרגל יציבה פרט להרגשת רפיון בתנועות כח ואלגוס.

שלום. בדרך כלל לאחר מנוחה הקרע עלול להתאחות לאחר תקופה של מנוחה. הכל תלוי מה מצב הפציעה ויכולת ההחלמה של הגוף שלך. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית