כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

27/03/2015 | 17:35 | מאת: אור

שלום אני בן 38 עובד עבודה פיזית מרים ארגזים מזה שנה, בשבועיים האחרונים יש לי כאבי ברכיים באזור של הסחוסים שזה אומר לא כאבים מציקים אבל כאבים גשאני קם מהמיטה אם כשאני קצת הולך כאבים חלשים האם זה יכול להיות שהם נשחקים עכב העבודה הפיזית? מה עלי לעשות? תודה

שלום אור, רק לאחר בדיקה מקיפה ניתן לענות על שאלתך, באופן כללי יש צורך לבדוק את תלונתיך על מנת לטפל בעיה ברצינוץ שהמצב לא יחמיר, בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית