אבחנה וזמן החלמה.

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/03/2015 | 15:40 | מאת: גילי

בעקבות חבלה בכדורגל,נבדקתי באולטרה סאונד. חלק מדיאלי-הודגמה התעבות הטרוגנית של החלק פרוקסימלי של הMCL עם פסים נוזליים באמצע,מתאים לנקע עם קרעים אורכיים חלקיים קטנים. החלק המידיאני של המינסקוס בולט החוצה ופחות הקרן אנטריורית ופוסטריורית. מה האבחנה? כמה זמן החלמה? אשמח לתשובה.

הי גילי, פורום זה לא עוסק בפעינוח אנא פנה לפורום המתאים. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית