כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/02/2015 | 16:50 | מאת: תמיר

שלום רב, אמי סובלת מכאבים עזים בגפיים, לאחר טיפולי כימותרפיה שפגעו לה בסחוס בגוף. היא כמעט ואינה מסוגלת ללכת. לפני כמה ימים הוזרקה לה כרבולת תרנגול לאחת הברכיים, אבל היא עדיין מתלוננת על כאבים עזים ברגליים. בעוד כחודש היא אמורה לעשות טיפול נוסף בברך השניה. איך אפשר לדעת אם הטיפול עזר? מתי אמורים הכאבים להיחלש? האם היא אמורה להיות במנוחה או בתנועה? מה עוד היא צריכה לדעת על הטיפול? תודה רבה, תמיר

שלום תמיר, מאוד קשה להעניק לך יעוץ מקצועי מיכוון שאני לא יודע בדיוק מה המצב של הסחוס בברך של אימך, האם הבעיה היא בסחוס? או בעיה אחרת? יכולים להיות סיבות רבות לכאב, מומלץ לשלוח צילום של הברכיים ואוכל להשתדל להעניק תשובה יותר ממוקדת, הצלחה ובריאות אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית