כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/09/2014 | 11:02 | מאת: גיא

אני מתאמן הרבה בריצות ולא מחשיב את עצמי כמתחיל..בזמן האחרון התחלתי להרגיש כאב מאחורי ברך שמאל בצד הפנימי שמקרין גם כאב לברך הכאב העיקרי הוא ברצועה שמאחורי הברך. הכאב מתרחש רק בזמן פעילות או מאמץ ולא בזמן מנוחה רציתי לדעת מה יכול להיות מקור הבעיה ומה בעצם יש לי בברך ? ואיך אוכל לטפל בזה? עשיתי מנוחה של שבוע וחצי מריצות וכאשר חזרתי לרוץ אחרי שבוע וחצי הכאב חזר תודה רבה לעזרה גיא

שלום רב גיא, ישנם סיבות רבות לכאבי ברכיים אי אפשר לדעת את הסיבה ללא בדיקה פיזית מכף רגל עד ראש על מנת לדעת מה הבעיה. לעיתים הבעיה קשורה דווקא למקום יותר מרוחק המשפיע על הברך כגון אגן לא מאוזן קרסול בעיות בעמוד השדרה וכו' בהצלחה אלי נחום

19/09/2014 | 19:16 | מאת: גיא

שלום יום שני האחרון נבדקתי אצל אורטופד אחרי בדיקה מהירה שלו והסתכלות על הברך הוא הסביר לי שיש לי דלקת של גידים ובורסה הוא הביא לי אטודלק 400 כ 15 כדורים אמר לי לקחת 2 ביום והפנה אותי לפיזותרפיה,ובנוסף הביא לי ברכייה שאלתי אותו אם אני יכול להמשיך לרוץ בזמן השימוש בכדורים והוא אמר לי שבהתאם לכאב.. באותו יום בערב רצתי בזמן הריצה היא כאב ממש קטן באזור ולאחרי גם אחרי שעשיתי מתיחות הכאב ממש פחת אבל למחרת הוא חזר.. הפסקתי לרוץ והיא עשיתי שוב ריצה ואותו סיפור בזמן הריתה היא כאב ממש קטן שבא גם בגלים ולאחרי הכאב טיפה התחזק ולאחר מתיחות פחת ומחר נראה מה המצב של הברך. השאלה שלי היא האם זה באמת בסדר שאמשיך לרוץ ? הכאב באזור ממש פחת והכאב בעיקר מתרחש כאשר אני מישר את הרגל והאם לדעתך באמת יש לי דלקת או שזה יכול להיות משהו אחר? והאם יש אפשרות לטפל בבעיה בעוד דרכים? תודה רבה גיא

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית