שאלה לגבי ניתוח בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/06/2014 | 13:59 | מאת: שיר

שלום, לפני שנתיים התחילה לי בעיה בברך שהגבילה אותי ביישור הרגל. באותה תקופה הייתי בצבא ולקח הרבה זמן עד שגילו שמדובר בקרע במיניסקוס, ולבסוף עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בו הוציאו חלק מהמיניסקוס ושמו לי גבס על מנת להשאיר את הרגל ישרה. כיום הבעיה עדיין קיימת, הלכתי לד"ר גבריאל אגר והוא נתן לי לבצע שוב בדיקת mri בה התגלה כי עדיין יש קרע, ושהניתוח לא הצליח. הוא אמר שהפיתרון היחיד האפשרי הוא ניתוח ארטרוסקופיה נוסף, אך הוא לא יכול להבטיח לי שהניתוח יצליח כיוון שהרגל שלי הרבה זמן לא הייתה ישרה ובגלל שהניתוח הקודם גם לא הצליח. הוא לא ידע אם להמליץ לי לעשות אותו או לא, ואמר שעליי לחשוב על כך. חשבתי על זה והחלטתי שכן לעשות את הניתוח, אך לאחרונה יש לי ספקות בעניין..אני יודעת שזאת האופציה היחידה שלי כיוון שפיזיותרפיה לא עזרה (עשיתי הרבה מאוד, הפיסיותרפיסטים גם התייאשו ולא ידעו מה עוד לעשות), השאלה היא אם כדאי למהר לעשות ניתוח או שיש אולי אופציות אחרות כגון טיפול אצל כירופרקט..? תודה.

שלום, שווה לנסות כירופרקטובמקביל כדאי להתייעץ עם אורטופד נוסף. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית