שחיקה בסחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

29/01/2014 | 18:39 | מאת: שימרית

שלום, אימי סובלת מזה חודש מכאב עז בברך עקב שחיקה בסחוס. היא קיבלה שלוש זריקות של ארטריז ולטקחת כדורי ארקוקסיה אך ללא הועיל. המצב לא משתפר והיא צולעת על הרגל. האם יש דרכי טיפול נוספות שהיא יכולה לנסות?

שלום שימרית, ישנם דרכים רבות לעזור לאמך. אך מאוד קשה להמליץ על טיפול מתאים בלא שאדע מה בדיוק מצב הברך. במידה ויש לך אפשרות לשלוח אלי את הצילום לאימייל אשמל לחזור אליך עם המלצה. ישנם מקרים שבהן ניתן לחדש את הסחוס elin7777@gmail .com

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית