קרע בצולבת

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/01/2014 | 19:27 | מאת: עומר

שלום, בזמן משחק כדורסל נחתתי לא טוב על הברך, בזמן הנחיתה הברך ננעלה והתיישרה ומיד הרגשתי שמשהו לא טוב קרה לה. לאחר זמן קצר הברך התנפחה מאוד והיה לי קושי גדול לדרוך על הרגל. לאחר יומיים בוצע ל ניקוז של 30 cc דם מהברך וקבעו לי MRI לעוד חודש עם חשש לקרע ברצועה צולבת קדמית. היום לאחר שבוע מהמקרה, אני הולך כמעט בצורה רגילה ואמנם מרגיש רגישות בברך אך עושה רושם שכל יום שעובר המצב משתפר. אני נורא סקרן בנושא התסמינים וקשה לי לחכות ל-MRI, אפשר לדעת האם לדעתך יש קרע ברצועה או רק מתיחה ? ממה יכול להיווצר דם בברך ?

עומר שלום, לפי דעתי ולאור ההרגשה שלך כנראה שהיה רק מתיחה. במידה והיה קרע הייתה מרגיש הגבלה וכאבים. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית