כאבים בלתי נסבלים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/12/2013 | 22:22 | מאת: י

היי, לפני קצת יותר מחודש התחלתי לסבול מכאבים בלתי נסבלים שדווקא מתחזקים יותר במנוחה ולא במאמץ! הכאבים הם בכריות הקדמיות ב2 כפות הרגליים ובאצבעות. הרבה פעמים ביום גם יש לי פתאום מין זרמים כאלה כמו דקירות ברגל שמכאיבים ממש. הייתי אצל אורטופד שקבע שיש לי פלטפוס (שעד עצם היום הזה לא ידעתי על כך - בן 20) ודלקת ככל הנראה. הוא הפנה אותי להזמין מדרסים על פי מידת גבס ומרשם לאטודלק 400מג למשך 10 ימים. כמו כן גם הפנייה לפיזיותרפיה לכף הרגל. הפיזיוטרפיסט אמר שלא נראה לו שפיזיוטרפיה תעזור ולכן אין צורך לבצע את הטיפולים. כיום לאחר כחודש עם המדרסים ולאחר שסיימתי לקחת את הכדורים אני עדיין סובל ואפילו סובל יותר! ניסיתי ללכת לרפלקסולוג ולהשתמש בטנס ביתי, ולמרוח פלקסידרם, פלדן-גל, וולטרן, פיריזינג גל ומה לא! שום דבר מאלה לא עוזר. מגע בכפות הרגליים דווקא עוזר ובאותם רגעים של מגע/עיסוי לכפות הרגליים אני לא מרגיש את הכאב בכלל! מרגיש חסר אונים ולא יודע כבר לאיזה כיוון לפנות ואיך לטפל בכאבים. משככי כאבים גם לא עוזרים. לא מצליח להירדם בלילה מכאבים ועד שכבר נרדם מתעורר מהר מאוד מכאבים וישן בלילה אולי 3 שעות בסך הכל עם מלא הפסקות באמצע. אשמח להכוונה ועצות איך לטפל בכאבים האלה. תודה מראש!!!! מקווה שאתם תעזרו לי כי אני פשוט לא מסוגל לסבול יותר.

שלום רב, מאוד חשוב לדעת את הסיבה לכאב שאתה חש, לעיתים כאב בכפות רגליים נובעים מישנויים הנגרמים במקום מרוחק בגוף כגון בעיה בקרסול בברך באגן או בגב. או כולם ביחד הגורמים לשינויים במנח כף הרגל. אי אפשר להעניק לך יעוץ או המלצה ללא בדיקה מיקצועית. רצוי לפנות למומחה בתחום איזון השלד. במידה ולא תסתדר או לא מצאת מענה. אל תאסס לפנות שוב ואשתדל למצוא לך פתרון. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית