שריר התאומים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/07/2013 | 16:34 | מאת: מוטי לוי

שלום רב לפני כמעט חודש וחצי במהלך ריצה (כדורגל) חשתי דקירה בשריר התאומים. נחתי כמעט חודש ולאחר התייעצות עם אורטופד הוא המליץ לי לחזור לריצות למשך שבועיים יום כן יום לא ולאחר מכן לחזור בהדרגה לשחק . השאלה שלי היא שבמהלך הריצה אני לפעמים מרגיש סוג של דקירה עדינה של מחט קטנה ואז התחושה נעלמת ואני ממשיך בלי בעיות נוספות , האם עליי לחשוש או שזו תחושה טבעית לאחר פציעה מסוג זה ? בנוסף יש לי סוג של גולה באיזור של הפציעה , מה זה והאם עליי לחשוש ? אודה לך אם תוכל להבהיר לי את הסוגיה תודה רבה

שלום מוטי, מאוד קשה לי להמליץ על טיפול או להבחן את הבעיה דרך דפי האינטרנט. במידה והמצב בברך מחמיר מומלץ לפנות שוב לבדיקה נוספת. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית