כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/07/2013 | 20:55 | מאת: פלג

זה כבר מעל חודש שאני סובל מכאבים בברך שמאל ללא נפיחות ללא סימנים חיצוניים ובתמונות רנטגן לא מצאו כלום אני בן 15 גובהה:1.82 אני במשקל תקין לגובהה ולגיל אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לכאב ומקורו תודה רבה

שלום פלג, לכאב בברך יש סיבות רבות, ללא איבחון פיזי קשה לדעת את הסיבה לכאב. הכאב יכול לנבוע מגוף לא מאוזן או מפרקים לא מאוזנים. בעיות בחוליות הגב או בעיה בשרירים, גידים, פיקה, רצועה וכו. מאוד מומלץ לפנות למומחה שיאתר את המקור הכאב וימליץ על טיפול. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית