איך יכול להיות שקרעתי רצועה ואין לי כאבים?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/06/2013 | 20:42 | מאת: דורון

לפני 5 ימים במהלך משחק כדורגל סובבתי את הברך...אחרי צילום אמ אר איי לא מפוענח(אורתופד ניסה לפענח היום..) נאמר לי שיש סיכוי שקרעתי רצועה קדמית צולבת ומיניסקוס...אך בכל מהלך הבדיקה הפיזית בשום מקום שהאורתופד נגע לא כאב לי...הקושי היחידי שלי הוא בכיפוף הברך היא כמו נעולה...זה הגיוני?

שלום דורון, רצוי כרגע להימנע מפעילות גופנית הגורמת לכאב בברך, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית