כאב מתמשך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/06/2013 | 19:09 | מאת: אריאל

שלום רב, אני בת 25, גובה 1.67 משקל 70. מגיל 19 אני סובלת מכאבים חזקים בכפות הרגליים, יש לי כף רגל שטוחה. הכאבים המשיכו לשוקיים עד שהכאב הגיע גם לברכיים. כרגע זה הכאבים הכי משמעותיים אצלי. הכאבים הם מקדימה של הברכיים ובצדדים בשתי הברכיים. הכאבים יכולים להופיע פתאם ושוב להיעלם. עוצמת הכאב יכולה להגיע למצב שבו הברך הכואבת לא מצליחה לשאת את הגוף אז אני חייבת להרים אותה או להתיישב, קרו גם שני מקרים שהכאב בא בהפתעה ולא הצלחתי להחזיק את הגוף ונפלתי. בנוסף, אני לא יכולה להיות בתנוחות של קיפול הברך, כמו לשבת או לעמוד על הברכיים יותר מ2-3 שניות. לצד הכאבים בברכיים ישנם גם כאבי גב תחתון וכפות רגליים. חשוב לציין שהכאבים התחילו משירות בצהל מעמידה ממושכת וחסך בשינה ומאז השחרור אני עובדת בעבודות שדורשות לעמוד אבל העבודה שלי היא רק 3 פעמים בשבוע ולא כל יום כמו שהיה לי בשירות הצבאי, כמו גם שלעומת השירות הצבאי, מאז השחרור אני ישנה טוב. הייתי אצל אין ספור רופאים וכל פעם אני מקבלת או תשובה חדשה או חוסר תשובה כלל, בדיקות דם שלי תקינות וביצעתי גם צילום מיוחד( לא זוכרת את שם הצילום). אני מבינה שכנראה הבעיה שיש לי גם אם לא ידעו לאבחן אותה בצורה חד משמעית עד היום, היא בעיה כרונית, לכן ברצוני לדעת איזה דברים אוכל לעשות בשביל להקל על אורח החיים שלי. תודה רבה מראש

שלום אריאל,, על מנת שאוכל לכוון אותך יש צורך בבדיקה מקיפה מכף רגל עד ראש לאיבחון הבעיות. מומלץ לנסות טיפול אצל כירופרקט. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית