כאבי בירכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/06/2013 | 19:33 | מאת: מיכל זהבי

שלום , בתי בת ה - 14 סובלת מכאבים בברך שמאל. זה התחיל בטיול שנתי שנצטרכה לרדת בירידה ארוכה , והרגישה כאבים חזקים בברך ולכן הייתה חייבת לעצור. זה המשיך במגרש טניס , שלא יכלה לסיים את המשחק בגלל הכאבים. לאחר מכן כאשר החליקה על הקרח הרגישה בכאבים עצומים שלא יכלה לשאת בהם . לאט לאט הכאבים אצלה חזקים יותר , וכבר לא מתפקדת כמו פעם. הכאבים באמצע הברך בין שתי העצמות.

שלום מיכל, בדרך כלל הכאב שאת מתארת קשור למפרק הברך שלא יושב במקומו, ייתכן וישנם בעיות נוספות שמשפיעות על הברך. ללא בדיקה מקיפה מאוד קשה להעניק לך יעוץ מיקצועי. ממולץ לפנות לממוחה לאיזון השלד או לרופא. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית