כאבים עזים מאוד עקב שחיקת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/05/2013 | 10:13 | מאת: דבורה י

חזרתי מצילום הברך והתוצאהL שינויים ארטוטים ד"צ עם היצרות משמעותית של מרווח מפרקי מדיאלי. מה הפתרון לבעייתי החמורה? אם אני לא מתלהבת מניתוח... אני סובלת מאוד מכאבים אפילו הכדור ארקוקסיה כבר לא עוזר. מחכה לתשובה בתודה מראש דבורה

שלום דבורה, התאור של המצב שהצגת אינו מספק, על מנת להמליץ על דרך טיפול יש לערוך איבחון מקיף, כיום ישנם טיפולים רבים לשיקום הברך. WWW.CRT.CO.IL בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית