איזה ניתוח דרוש לריפוי של אוסטיו-ארטריטיס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/05/2013 | 10:18 | מאת: דורי

שלום, אני סובל מכאבים בשתי הברכיים.הברך השמאלית כואבת יוותר.אני משתמש בברכיות בשתי הרגליים.הומלץ לי לבצע ניתוח לצורך זה.האם הדבר הכרחי ? יש משהו אחר לבצע ולהמנע מניתוח ? תודה על התשובה

שלום דורי, מאוד קשה לענות לשאלתך מיכון שחסרים לי הרבה פרטים, מאוד חשוב לדעת מה האבחנה בברכיים? מה גילך, מה התלונות שלך. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית