תוספי מזון לחידוש סחוסי ברכיים וגב

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/05/2013 | 17:16 | מאת: דפנה

אני בת 60 + וסובלת מכאבי גב וברכיים . הומלץ לי לקחת תוסף מזון הנקרא move free המכיל , בנוסף לגלוקוזמין , כוינדרוטין וMSN גם ויטמין D . תוסף זה אינו נמכר בארץ . מה דעת המומחים , האם אכן יש סיכוי שזה יעזור ? אם כן , האם יש בארץ תוסף זהה ? אני מבינה שההבדל בינו לבין התוספים הנמכרים בארץ הוא בויטמין D , אם כך , מהי חשיבותו , אם בכלל ? תודה רבה

שלום דפנה מומלץ לפנות לפורום נטרופתיה. בהצלחה אלי נחום

07/05/2013 | 20:42 | מאת: דפנה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית