האם ניתוח להחלפת ברך הינו הכרחי?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/04/2013 | 22:25 | מאת: שירינה

אבי בן 68. אדם בריא לא נוטל תרופות. עודש מתקופת הצבא נפגע בברך-עקב תנועות לא טובות. היתה לו במשך השנים שחיקת סחוס. נוטל מגה גלופלקס כל השנים. כרגע קשה לו ללכת ויש כאבים הרופא אומר שיש לו שרידי סחוס בברך ואין מנוס מהחלפת ברך. האם יש חלופה לכך?

שלום שרינה, ישנם טיפולים היכולים לעזור בשחיקת סחוס הכל תלוי במצב השחיקה. במידה ועדיין נשאר סחוס בברך יש טיפולים היכולים לעזור בשחיקת הסחוס בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית