כאבים בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/03/2013 | 20:09 | מאת: איתמר

שלום אני סובל מכאבי בברך ימין לך פעילות ריצה נישלחתי לצילום אולטרה סאונד רוב הבדיקות היו תקינות מלבד quadriceps tendon:הודגמה מבנה גרמי באזור האחיזה באורך 0.5 סמ יכול להתאים לדורבן ומדור פנימי של הברך כולל mcl:הודגמה תפיחות רקמה רכה עם מעט נוזל תוך פרקי מזה אומר איזה טיפול צריך לעשות תודה

שלום איתמר, פורם לא מתאים נא לפנות לפורום פעינוח, בהלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית