כאבים ממושכים בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/02/2013 | 08:37 | מאת: אריאל

אז ככה לפני כחודשיים נפלתי על הברך בזמן שסחבתי משקל כבד על הגב לאחר כשבוע התחילו לי כאבים נוראיים בברך שמאל. כשאני מתחיח בפעילות ספורטיבית אני מתחיל לצלוע ובאמצע הכאב יורד ולאחר הפעילות יש כאבים בברך ולאחר מנוחה הכאבים יורדים. ולפעמים בזמן מנוחה אני מרגיש כאבים בברך וזה כבר קורה קרוב לחודשיים. שלחו אותי לצילום ואמרו שהכל בסדר יכשיו אין לי מושג למה כואבת לי הברך אפשר עזרה? אגב אני בן 18

שלום אריאל, לא תמיד בצילום ניתן להבחיו בבעיה בברך, ישנם גם כמה סוגי צילום. ננליץ לך לפנות למומחה בתחום הברכיים שינסה לעזור ויאבחן את הבעייה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית