האילנות 7 הוד השרון

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/02/2013 | 21:25 | מאת: שמוליק

בן 62, רץ ריצות ארוכות. בריא. סובל מזה 8 חודשים בכאב חד בצד האגן, כולל הקרנה קלה לרגל מעל הברך מקדימה.הכאב חד בעיקר בבוקר, מלווה בעקיצה בתנועות מסויימות בעת מביצוע מתיחות או התכופפות. בטיפול ב- IMS הובחן שהמקור בגלוטאוס מינימוס, אחרי מספר טיפולים אין כל שינוי.

שלום שמוליק, לפי התאור שלך על מנת לנסות לפתור את הבעיה רצוי לפנות לכירופרקט, כנראה שישנם שינויים בגופך המצריכים טיפול לאיזון. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית