שאלה לגבי ניתוח ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/01/2013 | 18:32 | מאת: אפרת

אחי הקטן עבר ניתוח ברך ואחת מחברותי אמרה לי שאסור לאכול שוקולד משהו עם המשככי כאבים... יכול להיות שקיימת סתירה בין השניים? בתודה מראש אפרת

היי אפרת, בדרך כלל אין איסור לקחת כדור נגד כאב עם שוקלד,מיכוון שאני לא יודע איזה סוג של כדור הוא לוקח רצוי להתייעץ עם הרופא או להתקשר עם מוקד האחיות בקופת החולים. בריאות אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית