כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/10/2012 | 22:07 | מאת: נועה

שלום, אבי בן 65 סובל מכאבים בברך ימין, הכאבים מופיעים כשהוא מאמץ את הברך כגון : הליכה וכו' וגם לפעמים במנוחה. הברך נפוחה, הוא עשה צילום ואמרו שאין לו כלום, הוא הולך לפיזיותרפיה עשה ארבע טיפולים המצב השתפר אבל לאחרונה חזרו הכאבים והברך שוב נפוחה, האם כן יש לו משהו בברך? ואם כן, מה? תודה

שלום נועה, להערכתי בטוח שלאביך יש בעיה בברך אם לא היה בעיה סביר להניח שלא היה כואב, לא תמיד בצילום ניתן לראות את בעיה. ממליץ להפנות אותו לבירורים נוספים לפני שהמצב יחמיר. בהצלחה אלי נחום מרפאת CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית