כאב בברך לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/09/2012 | 11:51 | מאת: שאלה

שלום אני בת 17 לפני כמעט שבוע נפלתי מהמדרגות וקבלתי מכה מאוד חזקה בברך ימין . היתי במוקד ועשו לי צילום ואמונם לא ראו שבר וחבשו לי את הברך , אבל הרגל מאוד כואבת לי אני לא יכולה לדרוך ולא לישר את הרגל יש לי רגישות למגע בברך.האם יכול להיות שכן יש שבר או משהו אחר? הברך לא נפוחה אבל הכאב הוא בלתי נסבל אני מרגשה כאילו כן יש שבר בברך.

שלום, לפי התאור שלך לדעתי אין שבר בברך, אם היה שבר היו רואים בצילום. כאב בברך יכול לנבוע כתוצאה מחבלה ומעוד סיבות רבות, לצערי רק לאחר בדיקה מקיפה ניתן לדעת את הסיבה לכאב ואת דרך הטיפול. מומלץ לפנות למומחה נוסף בתחום הטיפול בברכיים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית