שחיקה של סחוס רגל ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/09/2012 | 12:09 | מאת: דורית דהן

אימי היא בת 62 ובצעירותה עברה פוליו ילדים (גיל 3 חד') ישנה כיום הידרדרות בצד ימני של גופה אך יותר מכל אלו הברכיים שלא נותנות מנוח לאחר צילומים והתייעצויות עם רופאים נאמר שלא תוכל לעשות ניתוח להחלפת ברך האם ישנו פיתרון שתוכל להציע לאימי לחיים יותר קלים אשמח לקבל תשובתך דורית

שלום דורית, ללא בדיקה מאד קשה להציע יעוץ דרך דפים אלה, מומלץ לפנות לד"ר שוש נבון על מנת לקבל יעוץ ראשוני ללא עלות 0504809810 בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית