ניתוח קרע במניסקוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/09/2012 | 10:42 | מאת: עינת גרונר

אני בת 44 בריאה ועד לפני 8 חודשים עסקתי בספורט (הליכה וגם ריצה )ואז החלו כאבים חזקים בברך ימין ואז הפסקתי להתאמן . עברתי בדיקת mri שהעלתה כי :1.מבנה תקין של הסהרוןהלטרלי.בסהרון המידיאלי מודגם קרע בגוף הסהרון ובקרן האחורית .2.מבנה תקין של ה-lcl,mcl,pcl,acl וגידי הפטרה והקוודריצפס.3.מבנה תקין של המפרק הפטרו-פמורלי.4.בגומה הפופליטאלית מודגמת היווצרותה של ציסטה סינוביאלית אחורית מידאליתזעירה ע"ש בייקר.ריבוי מתון שלנוזל סינוביאלי במפרק הטיביופיבולרי הפרוקסלי.6.ריבוי קל של נוזל סינוביאלי בבורסה הסופרה-פטלרית וברצס הפרא-פטלרי הלטרלי.האורטופד המליץ על ניתוח מניסקוס בברך .שאלתי בהתייחס לכך שאני לא סובלת כמעט מכאבים האם ניתן לדחות את הניתוח לעוד 3 חודשים והאם לא ייגרם לי נזק מהדחייה ? תודה רבה

שלום עינת, באופן כללי לדעתי את יכולה להמתים עם הניתוח ייתכן והמצב ישתפר במשך הזמן. עוד מומלץ להיועץ עם מומחה נוסף. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית